Zorg bij Alzheimer Ede

Er zijn situaties en omstandigheden waarin u niet uit de voeten kunt met ‘gewone’ thuiszorg. U bent dan op zoek naar zorgverleners die beschikken over specifieke kennis en informatie, zodat ze u zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Eén van die omstandigheden is bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer. Deze ernstige vorm van dementie vereist hulp van zorgverleners die weten waar ze mee te maken krijgen. Zo komt u niets tekort en wordt ook uw directe omgeving zo goed mogelijk ondersteund. Schakelt u ons in voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Ede, dan bent u altijd in goede handen.

Zorg starten op korte termijn

Heeft u of een naaste de diagnose de ziekte van Alzheimer gesteld gekregen, dan zijn wij voor u in staat om onze intensieve, kwalitatieve zorg in te zetten. Deze zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Bij Zuster Jansen zijn er geen wachtlijsten, u hoeft dus geen maanden of zelfs jaren te wachten tot u de gewenste zorg krijgt. Ook met spoed kunnen wij ons voor u inzetten.

 

Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen betekent dat u zelf bepaalt hoeveel zorg u krijgt en wanneer dit gebeurt. Uiteraard zijn wij uitstekend in staat om u hierbij te adviseren, afgaande op onze jarenlange ervaring.

In goede handen bij Zuster Jansen

Wij werken te allen tijde met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per zorgvrager. Dit zorgt voor een optimale vertrouwensband waarbij u en uw naasten zich altijd veilig en prettig zullen voelen. Wilt u meer weten over zorg bij de ziekte van Alzheimer in Ede, of direct deze zorg aanvragen? Bel dan met onze zorgcoördinator, deze kan uw vragen beantwoorden en direct aangeven wanneer we de zorg voor u kunnen starten. Naast zorg bij Alzheimer is Zuster Jansen ook gespecialiseerd in 24-uurs zorg en terminale thuiszorg. U leest meer over ons zorgaanbod op de website.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Onze dank is groot aan Zuster Jansen en haar zorgverleners
    Mevr. Kiewit
  • De 24-uurs zorg van Zuster Jansen heeft ons als mantelzorgers twee jaar enorm ontlast
    Mevr. Scheffer
  • De zorg voor onze vader was van bijzonder hoog niveau!
    Mevr. Cornelisse
  • Gelukkig kon mijn moeder met 24-uurs zorg van Zuster Jansen in haar eigen huis blijven wonen!
    Fam. de Jong
ARTIKELEN