24-uurs zorg Ede

In veel verschillende situaties kan 24-uurs zorg in Ede een uitkomst bieden. Wanneer u bijvoorbeeld te maken krijgt met ziekte, een handicap of een herstelperiode na een operatie, kan het zijn dat u hulp nodig heeft bij de dagelijkse handelingen. U wilt hiervoor niet altijd familieleden vragen en dat hoeft ook niet. Wij nemen alle zorgtaken op ons en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. 24-uurs zorg in Ede door Zuster Jansen betekent namelijk dat u de gehele dag goed verzorgd en verpleegd wordt. Dat niet alleen, ook helpen we u graag bij het in stand houden van de dagelijkse routine.

24-uurs zorg Ede is complete zorg

Houdt u van de frisse lucht en gaat u graag de stad in voor de boodschappen? Dan hoeft u dit soort dingen niet te laten, wanneer u onze zorg inschakelt. Wij staan u daar namelijk in bij met de nodige hulp. Zuster Jansen streeft ernaar dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Wij zien graag dat u gewoon thuis kunt blijven wonen en daar de dingen kunt blijven doen die u gewend bent.

En dat alles terwijl u de beste zorg krijgt. Dag- en nachtzorg kan een aanzienlijk verschil betekenen in uw situatie.

De voordelen van onze zorg

Om een optimale vertrouwensband op te bouwen, werken we bij Zuster Jansen altijd met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per zorgvrager. Bovendien krijgt u bij Zuster Jansen niet te maken met wachtlijsten. U hoeft dus niet te wachten op de zorg die u nodig heeft. Bevindt u of een naaste zich in een situatie waarin 24-uurs zorg nodig is? Het enige wat u hoeft te doen voor meer informatie of het direct aanvragen van zorg, is contact opnemen met onze zorgcoördinator. Naast 24-uurs zorg in Ede zijn we ook gespecialiseerd in zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Kijk voor ons volledige zorgaanbod op de website. Wij staan graag voor u klaar.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Onze dank is groot aan Zuster Jansen en haar zorgverleners
    Mevr. Kiewit
  • De 24-uurs zorg van Zuster Jansen heeft ons als mantelzorgers twee jaar enorm ontlast
    Mevr. Scheffer
  • De zorg voor onze vader was van bijzonder hoog niveau!
    Mevr. Cornelisse
  • Gelukkig kon mijn moeder met 24-uurs zorg van Zuster Jansen in haar eigen huis blijven wonen!
    Fam. de Jong
ARTIKELEN